Covid-19

Det är turbulenta och föränderliga tider just nu men världen behöver fortfarande gott kaffe. Vi rostar på som vanligt och skickar specialkaffe till hela Sverige varje vecka.  (Denna sidan uppdateras kontinuerligt, senast 2020/06/11).

Stay safe friends, but do stay caffeinated. // Jack (and Muttley)

Inrikes Leveranser

Vi skickar era bestälningar via PostNords varubrevstjänst eller till en DHL Servicepoint. Leveransen kan ta ungefär 1 dag längre än vanligt.

PostNord

Varubrev tar 2-3 dagar för att nå de allra flesta adresser inom Sverige. Vi väljer *leverans till dörr* som standard nu så att ni som brukar hämta från ett ombud slipper gå ut för att hämta ert kaffe. Det kan betyda att ditt paket står utanför din dörr om det inte ryms i din brevlåda. (Vill du hellre hämta ditt paket från ombud vänligen notera detta när du beställer).

DHL Servicepoint

Tar 1-2 dagar för att komma fram till de allra flesta Servicepoints.

International Shipping

We are currently able to ship webshop orders to the countries/regions listed below. Postal services in many countries are struggling to cope with the combination of staff shortages and increased postal volumes so deliveries may take a few days longer than normal (current estimates for postal times in parentheses, shipping by courier with full tracking may be faster). 

Europe: (3 - 15 working days)

  • All EU Countries 
  • Belarus
  • Iceland
  • Norway
  • Switzerland
  • UK
  • Turkey
  • Ukraine
  • Russia
  • Serbia
  • Montenegro
  • Canary Islands
  • Lichtenstein
  • Monaco
  • San Marino
  • Vatican 
  • Åland

Asia & Middle East (10 - 20 working days)

  • Hong Kong
  • India
  • Iran 
  • Egypt
  • Japan
  • Kazakstan
  • China
  • Mongolia
  • Singapore
  • South Korea
  • Thailand
  • Uzbekistan
  • Vietnam
  • Qatar

Americas (10 - 20 working days)

  • Canada
  • USA

    Unfortunately we cannot currently accept webshop orders for any country/region not listed above. (List updated June 11th)

    Prevention

    Social Distancing

    We are very much a micro-roastery - right now there is just one staff member (me, Jack) at the roastery, so social distancing is in-built to daily life. Visitors to the roastery are rare and all workshops for the coming months have been postponed. I also practice social distancing in the world outside the roastery.

    Hygiene

    Thorough handwashing at regular intervals and copious use of sanitising hand gel are part of our normal daily routines. As is the wiping down of work surfaces, handles, touch screens, etc. These stringent measures continue at an increased frequency nowadays.